Ποιοί Είμαστε

ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ - WESTBROOK DISTANCE LEARNING UNIVERSITY σε συνεργασία με τη ΝΕΟ-ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Ανακαλύψαμε την Νεο- Ιπποκράτεια  Προληπτική & Θεραπευτική μέθοδο Φυσιοαπθητικής προσέγγισης

Την διδάσκουμε και την εφαρμόζουμε !

 

Η Νεο-ΙπποκρατικήςΣχολή   είναι  ιδιωτικός   οργανισμός. επαγγελματικής Κατάρτισης Εγγεγραμμένη Σχολή εκπαιδευσης στις εναλλακτικές θεραπείες, πιστοποιημένος απο τον κρατικό φορέα ΑνΑΔ.  Ιδρύθηκε για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην εκπαίδευση της συμβατικής ιατροφαρμακευτικής  πρόληψης και θεραπείας  με απώτερο στόχο να βοηθήσει  στη ΠΡΟΛΗΨΗ  των ασθενειών ως και στη μείωση  των ασθενών που πάσχουν απο   καρκινο, καρδιαοπαθειες, διαβητη ...κλπ..Κύριος σκοπός του είναι η εξασφάλιση της παροχής υψηλής ποιότητας  όσο το δυνατόν αφάρμακων φυσικών και ακίνδυνων  υπηρεσιών υγείας που δικαιούται κάθε άνθρωπος που διαμένει σ'αυτό τον πλανήτη.

Οι γνώσεις γύρω από το θέμα Φυσική Υγεία είναι υψίστης σημασίας για το σημερινό κόσμο μέσα στον οποίο έχουν επιδημικά ξαπλωθεί οι εκφυλιστικές αρρώστιες, όπως ο Καρκίνος, Διαβήτης, Εγκεφαλικά, Καρδιοαγγειακά, Μυοσκελετικά, Ψυχοπάθεια κ.ά .σε πολύ ανησυχητικό βαθμό.

Η   συνεργασία με το Εξ' αποστασεως  εκπάιδευση ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  WESTBROOK (USA)   έχει ως στόχο ν’ ανοίξει την Πύλη της Γνώσης σε όλους.

Στόχος μας είναι να αγγίξουμε όσο γίνεται περισσότερες ζωές με το ελπιδοφόρο μήνυμα  ενός υγιεινώτερου κόσμου με λιγότερο πόνο, και απειλητικές αρρώστιες.

Είμαστε  σχολή φυσικών θεραπειών και όχι Φαρμακοϊατρικών θεραπειών. Δεν είμαστε  Ιατροφαρμακευτική Σχολή  , ούτε συμπεριφερόμαστε  σαν  τέτοια, αλλά διδάσκουμε τους σπουδαστές τις αναγκαίες γνώσεις ιατρικής  για να μπορούν να αναγνωρίζουν  τις καταστάσεις εκείνες  που απαιτούν επειγόντως ιατρική βοήθεια, χειρουργική, ή άλλη επέμβαση και να παραπέμπει τέτοιες περιπτώσεις στους κατάλληλους Επαγγελματίες Υγείας.

H ΣΧΟΛΗ μας  δραστηριοποιείται στο χώρο της Εναλλακτικής Ιατρικής  από το 1989. Η στρατηγική μας εστιάζει στην φυσική προληπτική και θεραπευτική κατάρτιση και ανάπτυξη, παραμένοντας πάντα πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας- δηλαδή η φύση είναι ο γιατρός των ασθενών  -χωρίς παιδεία και μάθηση κάνει αυτό που πρέπει. Για να προλάβει η θεραπεύσει μια σθένεια χρησιμοποιεί τα ίδια υλικά και ίδιες συνθήκες που απαιτούνται για την συντήρηση και διατήρηση της ζωής των ζωνατνών οργανισμών. 

Η στρατηγική μας εστιάζει στην ισχυροποίηση του ονόματος  και στη διεθνή ανάπτυξη, παραμένοντας πάντα πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας.

Διδάσκουμε ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ  από Δίπλωμα μέχρι ΒSc. & Dr.  /Βελονισμού &  Φυσιοπαθητικής,Ορθοπαθητικής ,Διατροφοπαθητικής. 

 

Λειτουργεί νόμιμα  με συμφωνία Δικαιόχρησης (Franchised) :

(B) Westbrook University (USA)

(Γ)  Σύμφωνα  με το EU Directive 2005/36/EC & European Court of Justice ‘s Judgment C -274/05.

  1. Αναγνωρισμένος Παροχέας Εκπαίδευσης στα Εναλλακτικά Θεραπευτικά Επαγγέλματα φυσικής προσέγγισης  απο τους Επαγγελματικούς Συλλόγους: 

  2. Παγκύπριος Σύλλογος Φυσιοπαθητικών

  3. Παγκύπριος Σύνδεσμος Βελονιστών Παγκύπριος γ) Σύνδεσμος Εναλλακτικών θεραπευτών

  4. Complementary Medicines  Association u.k

  5. WORLD NATUROPATHIC FEDERATION

  6. Αmerican Naturopathic Association